Harmittaa kun tein jouluksi semmoisen haukea muistuttavan kakun. Kokeilin siihen niitä glittereitä jne ja maalailin siitä ihan kohtuu kauniin. Vähänhän siinä oli toivomisen varaa, kun en oikein aluksi osannut käyttää sitä pensselillä sudittavaa kiillettä, niin se jätti vähän semmosia läiskiä sinne, mutta kokonaisuudessaan kohtuu hyvä. Mutta kuvaa mulla ei siitä ole... YHYYYY! Kamera oli kyllä mukana matkalla, mutta nopeat syömärit sai syötyä sen liian nopeasti, tai siis se kerettiin aloittaa isolla kädellä ennen kuvaamista ja siitä lopusta en enää jaksanu ottaa kuvaa. :(

Formatoitiin tuossa muutenkin minun kone ja vaikka olin ottavinani kaikki tarpeelliset talteen, niin nähtävästi unohdin kuitenkin koneelle kaikki kuvat. Päätin siis heittää n. 5 gigaa kuvia bittiavaruuteen. Eli nyt ei oikein mene hyvin näitten leipomuskuvatusten ( tai muittenkaan kuvien) suhteen.

Mutta jos nyt tulevasta synttärikakusta sais hienon ja siitä sais jonkun kuvankin otettua ^^ aika näyttää. Tänään se pitäs leiposta, kun huomenna sille ois syöjiä, vaikka synttärit olikin eilen ^^ Mutta kuitenkin.